National Council for Science & technology CONCYTEC



The project had to meet the needs of the Institute of Technology (Concytec) making the building have an energy consumption and be as "green" as possible. In this way, water reuse strategies and thermal walls were used to help better control the interior environment without the use of mechanical machinery.







National Competition for CONCYTEC offices I Lima (Peru) I project

Central offices of CONCYTEC in Lima I 2014 

     





                                                                                                                                                                                                            

MAIN MENU


PLANS


  

 

   

                                                      


                                                                                    

                                                                                                      

                                                                               



copyright© 2017 I Lores STUDIO. arquitectos