copyright© 2017 I Lores STUDIO. arquitectos                                                                                                

                                                                                                     

The Switzerland Beach House



This project was developed in northern Peru, where the climate is very severe given its proximity to the equator. The house forms a livable wall almost closed to the south, which is where the strong winds come and opens to the north, with public spaces such as the terrace (grill), living room and kitchen. On the other hand, the beauty of the environment helped to design a roof system that is able to quickly evacuate hot air from the interior of the bedrooms, drain the rainwater and manage to harmonize with the environment. The house was built with a very limited budget and with ecological standards of maintenance and construction making the project viable




Private Beach House I Piura (Peru) I build

Ecologically designed and low cost beach house I  2014-15

     





                                                                                                                                                                                                            

MAIN MENU


PLANS