The ZZ Beach House



This project is located in a marine club south of Lima. The project is about adding and remodeling an existing house that looked south-east. It increased a small contiguous ground that helped that the house has an extra bedroom, as well as the enlargement of the dining room and living room and terrace. On the other hand had to give a concrete identity or image to the house so that a gridlocked grid in the first level and white and free environments on the second level.






Private Beach House I Lima (Peru) I build

Ecologically designed and low cost beach house I 2014

     





                                                                                                                                                                                                            

MAIN MENU


ORIGINAL STATE   


PLANS    

  

 

   

                                                      


                                                                                    

                                                                                                      

                                                                               



copyright© 2017 I Lores STUDIO. arquitectos