copyright© 2017 I Lores STUDIO. arquitectos                                                                                                

                                                                                                     

The CampoAmor Beach House



This is a beach house designed in the city of Alicante, south of the city of Valencia (Spain). The house disposed parallel to the beach, placing the basements and the entrance by the back and leave the public areas on the first level and the two rooms on the second. It is important to mention that almost 95% of the rooms have natural lighting and ventilation







Private Beach House I Alicante (Spain) I build

Private Client unfamiliar beach house I 2003-04 I Arquitecturas Torres Nadal architects studio (Murcia)

     





                                                                                                                                                                                                            

MAIN MENU