LOGROÑO Sport Center Contest 



Development of a sports complex for the city of Logroño, Spain. The project is developed in a very compact building with perimeter circulations, and a metal structure in one  single volume.

This volume, including the basement, has 3 levels of height surrounded by green areas. The building opens and closes visually at strategic points where light enters and you can see the surroundings.






National Contest for a Sport Center in Logroño (La Rioja-Spain) I project

Communal Sport Center with cafe & offices I 2005 I Maria Freile architects studio (Madrid)  

     





                                                                                                                                                                                                            

MAIN MENU


PLANS


  

 

   

                                                      


                                                                                    

                                                                                                      

                                                                               



copyright© 2017 I Lores STUDIO. arquitectos